Astorium Residence

Amplasat intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, la 800 de m de statia de metrou Nicolae Teclu infrastructura completa, vecinatatea unor centre comerciale importante, Auchan, Dedeman, Kika, Metro, Jumbo Ikea, facilitatile oferite si spatiile verzi din cadrul complexului.

Ansamblul format din 5 blocuri de apartamente, cu un regim de inaltime P+2+3Retras care a ofeit un numar 160 de locuinte cu una, doua, trei camere avand suprafete intre 37 mp si 118mp

Prima faza a proiectului Astorium Residence a cuprins construirea a 2 cladiri  insumand. 64 de apartamente, 6 garsoniere, 50 de apartamente cu doua camere, 8  apartamente cu 3 camere care au fost livrare la sfarsitul anului 2018.

A doua faza a cuprins construirea a inca 2 blocuri similare cu inca 64 de apartamente care au fost livrate in prima parte a anului 2019, iar in faza a treia au fost date in folosinta ultimele 32 de apartamente la jumatatea anului 2019.

Finisaje interioare: tamplarii din PVC Salamander cu geamuri tripane; placari ceramice în bai, bucatarii și holuri; centrala termica proprie Bosch garantie 5 ani, baterii garantie 5 ani Kludi, bai mobilate si utilate, usi de interior , gresie, faianta si parchet de calitate superioara.

Open chat
Cautati un apartament ?