In ultimii ani, tot mai multe persoane au descoperit beneficiile lucratului de acasa. Indiferent daca vor sa petreaca mai mult timp alaturi de familie sau daca vor sa isi organizeze timpul bunul plac, astfel incat sa poata realiza mai mult activitati, tot mai multe persoane sunt motivate de acest stil de viata. Chiar si in ultima perioada, s-au facut sondaje in care oamenii au declarat ca sunt mai productivi de cand lucreaza de acasa si ca ar prefera sa pastreze acest stil cel putin cativa ani. Indiferent daca sunt angajati ai unei companii sau lucreaza pe cont propriu, oamenii care au ales work from home au nevoie de un spatiu adecvat.

Daca lucrezi de acasa de mult timp si ai hotarat ca acest stil ti se potriveste, atunci este cazul sa incepi cautarea locuintei perfecte, care sa iti ofere tot confortul necesar. O persoana singura se poate descurca intr-o garsoniera, insa pentru ca munca sa fie cat mai productiva, va fi nevoie de un spatiu mai mare si diferit. Este important sa separi zona de dormit si de relaxare de cea pentru lucrat. Astfel, nu vei ajunge sa te plictisesti de lucratul de acasa si nu vei avea momente in care vei simti ca trebuie sa faci o schimbare. Cel mai bine este sa optezi pentru un apartament cu doua camere. In felul acesta, dormitorul va ramane zona de relaxare, iar sufrageria poate fi amenajata dupa bunul tau plac, indiferent de domeniul in care activezi.

Sufrageriile apartamentelor de la Astorium My Home sunt spatioase, foarte luminoase si sunt construite astfel incat sa multumeasca pe oricine. Poti amenaja intregul living pentru activitatea ta sau doar o parte, dupa cum ai nevoie.

Trebuie sa stii ca la Astorium My Home vei gasi numeroase apartamente cu doua camere, astfel ca il poti alege usor pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Poti opta pentru un apartament cu suprafata mai mica, in cazul in care lucrezi de acasa, dar si pleci foarte des in excursii sau in deplasari in interes de serviciu sau poti alege un apartament cu o terasa spatioasa, astfel incat sa poti lucra bucurandu-te de aer curat.

Mai sunt disponibile numeroase apartamente 2 camere Pallady in Astorium My Home, insa te sfatuim sa programezi cat mai rapid o vizionare, deoarece se pot vinde in orice moment. Apartamentele se vand finisate si vei avea posibilitatea de a alege unele dintre finisaje. De asemenea, trebuie sa stii ca vei avea incalzire in pardoseala, geamuri termopan si tamplarie de cea mai buna calitate, astfel incat intretinerea va costa foarte putin iarna, iar vara locuinta ta se va raci foarte usor si se va mentine racoroasa mai mult timp.

In ceea ce priveste zona, putem spune ca este una dintre cele mai populare din Capitala. Foarte multe familii tinere si de asemenea multi tineri aleg sa se mute aici si sa se bucure de liniste si de o comunitate primitoare.

Asadar, te asteptam cat mai curand la vizionare!

Lasa un comentariu