Alegerea locuintei perfecte depinde de foarte multi factori, printre care si numarul membrilor familiei. Daca ne referim la o familie mica, formata din parinti si un copil, una dintre cele mai bune alegeri este reprezentata de un apartament cu 3 camere. O camera va fi folosita ca dormitor matrimonial, o alta camera pentru copil, iar a treia camera pentru living.

Multe persoane isi doresc sa nu renunte la confortul oferit de Bucuresti, insa nu isi permit o casa sau nu doresc sa investeasca momentan intr-o astfel de proprietate. In aceste conditii, cea mai buna optiune este apartamentul cu 3 camere. Astfel, nu se va pierde timp pretios pe drum si copilul va avea acces la gradinite si scoli foarte bune si la diverse activitati.

In cazul in care si tu iti doresti apartamente 3 camere Pallady, te invitam cat mai curand la o vizionare la Astorium My Home. Ai de ales intre numeroase variante de apartamente, potrivite pentru orice buget. Indiferent de varianta pentru care vei opta, trebuie sa stii ca vei avea parte de confort si de spatiu, deoarece apartamentele sunt gandite astfel incat sa valorifice fiecare portiune construita, fara a exista ,,zone moarte”.

Poti opta pentru un apartament de minim 88 mp, perfect compartimentat sau daca iti doresti mai mult spatiu, poti alege un apartament de 152.63 mp cu terasa. Acesta este ideal pentru a petrece timp in afara casei, fiind spatiu suficient pentru a lua masa, pentru a sta la soare, pentru a face tot felul de activitati relaxante sau distractive. Preturile sunt excelente, incepand de la De la 108.000 € cu TVA inclus.

De ce sa alegi Astorium My Home?

In cazul in care nu stii de ce sa alegi Astorium My Home, iti vom prezenta in continuare principalele avantaje. In primul rand, suntem siguri ca vei aprecia pozitionarea complexului. Acesta se afla la doar cateva minute distanta de mers pe jos pana la cele mai apropiate statii de metrou si de transport in comun de suprafata. Zona este linistita si vei descoperi un altfel de Bucuresti, o atmosfera linistitoare pe care o gasesti mai degraba in orasele si comunele satelit ale Capitalei.

De asemenea, tot in apropiere vei regasi si numeroase hipermarketuri si magazine specializate, cum este si Ikea. Faptul ca te vei putea descurca foarte bine chiar si fara masina personala este un mare avantaj.

In ceea ce priveste complexul Astorium My Home, nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu nimic. Dintre facilitatile oferite putem mentiona: structura realizata din beton armat, ascensoare de ultima generatie, incalzire prin pardoseala pentru toate apartamentele, obiecte sanitare moderne si calitative, posibilitatea de a alege gresia si faianta, cabluri incastrate in perete si multe altele. Toate acestea si nu numai iti vor oferi un trai confortabil alaturi de familia ta.

Daca te-am convins si vrei sa vezi cum arata Astorium My Home, te asteptam cat mai curand la o vizionare!

Lasa un comentariu