Spațiul și intimitatea sunt de obicei caracteristicile izbitoare ale oricărui tip de apartament. O casă cu design modern, cu 3 dormitoare, îmbină spațiul, stilul și intimitatea pentru o familie în devenire, directori temporari care călătoresc sau prieteni.

Un apartament cu 3 camere cu design modern are de obicei peste 80 mp și constă într-o cameră de zi, zonă de luat masa, zonă de bucătărie, un dormitor matrimonial și alte două camere, toalete și un balcon sau o terasă. Cele mai prestigioase pot avea dulapuri încorporate de lux. Alte apartamente cu 3 dormitoare pot conține o cameră de serviciu, un garaj auto, o zonă de luat masa interioară sau exterioară.

Noi, venim către tine cu apartamente 3 camere Pallady. O zonă liniștită, departe de agitația orașului, dar aproape de metrou și mijloace de transport. Mai mult de atât, găsești aproape orice magazin de care ai nevoie.

Diferite moduri moderne de a mobila un apartament cu 3 camere

Găsirea unui design modern și frumos pentru un apartament cu 3 camere poate fi dificilă, dar există o varietate de moduri în care poți aranja un apartament cu 3 camere.

  • Cele trei dormitoare nu se pot “traduce” întotdeauna prin trei paturi, al treilea spațiu îl poți transforma într-un birou remote pentru cei care lucrează de acasă. Mămicile care lucrează de acasă vor găsi acest lucru la îndemână.
  • Încorporarea unui balcon într-un apartament cu 3 camere poate fi o bună încurajare pentru a petrece timpul în aer liber, mai ales când există o priveliște minunată.
  • Un apartament cu trei dormitoare construit doar cu scopul de a împărți toate camerele, poate fi mult mai ușor atunci când fiecare dormitor are propriul său spațiu de baie, colț sau dulap, oferind intimitatea de care are nevoie fiecare persoană.
  • Pentru o familie mică, dormitorul matrimonial poate fi separat de cel al copiilor pentru a avea intimitate. Acest tip de plan design este adesea o alegere excelentă pentru cuplurile tinere, în special pentru cei proaspăt căsătoriți.
  • Acolo unde spațiul este o problemă, înălțimea devine soluția. S-ar putea să vă gândiți la un design de tip duplex pentru un apartament cu 3 camere. Un design duplex cu 3 camere poate avea la parter o sală de așteptare, un dormitor pentru oaspeți, lounge principal, bucătărie, sufragerie, magazie și casa scărilor (public și privat), în timp ce primul etaj poate conține un dormitor, un salon privat, bibliotecă pentru studiu și două bucătării.

Odată cu o creștere continuă a urbanizării și pe măsură ce mai mulți locuitori din mediul rural migrează către urban, problema spațiului mic sau deloc se rezolvă prin utilizarea înălțimii. Arhitectura din Singapore a reușit să pune în valoare utilizarea înălțimii pentru a acoperi lipsa de spațiu în oraș. Acest lucru a dus la creșterea construcției de clădiri înalte și zgârie-nori.

Dacă preferați stilul modern în detrimentul arhitecturii tradiționale și clasice, este de dorit să evitați presupunerile și să mergeți fix la sursă ca să nu pierdeți bani și timp. Designerii prezintă de obicei un set de planuri exterioare și interioare clare din care să le alegeți înainte de a începe să-ți construiești casa. Aceste planuri pot fi, totuși, modificate conform specificațiilor dumneavoastră.

Lasa un comentariu