Apartamentele cu două dormitoare sunt ideale pentru cupluri și familii mici deopotrivă. Fiind unul dintre cele mai comune tipuri de case sau apartamente disponibile, locuințele cu două dormitoare oferă suficient spațiu și mai mult confort față de o locuință cu un dormitor sau o garsonieră.

Mobilierul

Design-ul dormitorului trebuie să te reprezinte și de asemenea să ai confortul pe care ți l-ai dorit. Chiar dacă pare ușor amenajarea unui dormitor, nu este chiar cum pare. Depinde foarte mult de formă, finisaje și mărimea acestuia. La Astorium vei găsi mai multe apartamente proiectate pe gustul fiecăruia.

Majoritatea sunt tentați să își supraaglomereze dormitorul cu mobilă mare, care ocupă o mare parte din cameră. Mobilierul trebuie să fie compact, să îți ofere spațiu de depozitare. Trebuie să îți împarți dormitorul astfel încât să profiți la maximul de spațiul oferit.

Dormitor Matrimonial

Dormitorul matrimonial trebuie să fie oaza te liniște, spațiu zen. Pe majoritatea site-urilor de design, patul este piesa principală, vedeta dormitorului și trebuie să alegi un pat în care să te relaxezi și să fie confortabil. Sfatul nostru este achiziționarea unui pat cu ladă ca să îți poți depozita diverse lucruri sub el.
Noptierele sunt o altă piesă importantă. Îți poți depozita diverse lucruri și te ajută să îți ții la îndemână tot felul de obiecte, de la telefon până la farfurii și pahare dacă ești fan mâncat în pat.

Corpuri de iluminat

În general, oamenii nu pun preț foarte mare pe acest lucru, dar este foarte importantă. Ai nevoie de lumină, fie că este naturală sau nu. În ceea ce privește dormitorul, lumina trebuie să fie puternică, dar în același timp și difuză ca să te poți relaxa.

Astfel, corpurile de iluminat se împart în corpuri de iluminat general și corpuri de iluminat de accent.
Pentru iluminatul general poți folosi lustre sau candelabre care te vor ajuta să răspândești lumină în toată camera.

Accesorii – Cum să decorezi dormitorul

Accesoriile vor pune punctul pe “I”. Este un pas foarte important în design-ul de interior al dormitorului. Lumânprile, vazele, covoarele, draperiile, sunt exemple foarte bune și practice și le poți achiziționa oricând.

Sfat: Culorile și mobila trebuie alese înaintea accesoriilor. De ce ? Pentru că astfel le vei putea alege în funcție de suprafața care ți-a rămas, orientarea și lumina din dormitor.

Apartamentele de la Astorium sunt construite astfel încât amenajarea interioară a oricărei camere va fi floare la ureche.

Dormitorul copilului

Dacă ai un copil sau mai mulți, designul este mai complicat. Trebuie să alegi designul potrivit care să îi liniștească pe copii și să-i inspire. Trebuie alege, astfel încât, să reflecte personalitatea copilului tău.

În funcție de vârsta acestuia, alege mobilă care are spații de depozitare incluse, cu margini și colțuri rotunjite. Siguranța lui trebuie să fie pe primul loc.

Materialele din care este produs mobilierul trebuie să fie de calitate. Orice alegi să faci, trebuie să te asiguri că ambientul din camera celui mic va fi unul plăcut.

La noi, la Astorium,vei găsi cele mai bune soluții și apartamente. Avem disponibile: apartamente 2 camere Pallady. Se află în sector 3, zona Titan.

Lasa un comentariu