Cand incerci sa gasesti un apartament, exista o multime de comunitati de apartamente si optiuni disponibile. Desi este grozav sa ai o multime de optiuni, trebuie sa fii atent, totusi atunci cand alegi complexul.

Factori de luat in considerare atunci cand cauti un complex de apartamente

Cand cauti un apartament online, tine cont de acesti factori:

Costuri

Atunci cand incepi sa iti cauti un complex de apartamente, asigura-te ca bugetul iti permite acest lucru. Daca vrei sa faci un credit, atunci fii sigur ca iti vor ramane bani pentru utilitati, mancare si bani extra pe care sa ii cheltuiesti in vacante sau sa te relaxezi.

Locatie

Alaturi de costuri, locatia este unul dintre cele mai importante lucruri de luat in considerare atunci cand alegi un apartament. Gandeste-te la stilul de viata si nevoile tale atunci cand cauti un apartament. Ti-ar placea sa locuiesti intr-o zona suburbana mai linistita sau sa locuiesti intr-un oras? Ia in considerare cat de departe este complexul de apartamente fata de punctele de interes care sunt importante pentru tine, cum ar fi o scoala pentru copilul tau, optiunile de divertisment, magazinele alimentare etc.

Daca esti departe de serviciu, probabil este foarte important pentru tine sa ai acces usor la transportul public sau la autostrazile principale. Daca nu ai o masina sau nu conduci des, verifica daca complexul de apartamente se afla la cativa pasi de restaurante, magazine si optiuni de transport public, cum ar fi metroul.

Spatiu

Acorda o atentie deosebita spatiului de depozitare din fiecare complex de apartamente. S-ar putea sa nu para asa la inceput, dar alegerea planului potrivit poate avea un impact major asupra vietii tale de zi cu zi.

Spatiul de depozitare adecvat este esential pentru a-ti mentine spatiul organizat, mai ales daca esti in cautarea unui apartament mai mic. Daca te muti intr-un apartament care nu are optiuni de depozitare, probabil ca va trebui sa scapi de obiecte sau sa risti sa ai spatii aglomerate.

Siguranta

Toata lumea isi doreste sa locuiasca intr-o zona sigura, dar este, de asemenea, important sa fii atent la caracteristicile de siguranta si securitate. Apartamentul are detectoare de fum si/sau detectoare de monoxid de carbon? Iesirile de urgenta sunt bine marcate? Complexul de apartamente dispune de iluminat suficient in exterior si in spatiile comune, in special in zonele cu trafic intens, cum ar fi parcarea?

Cum sa iei decizia

A sosit in sfarsit momentul sa alegi ce e mai bun pentru tine. Ia in considerare toti factorii de mai sus (cost, facilitati, amplasare, spatiu si siguranta) si restrange-ti lista la doua sau trei complexuri rezidentiale. Poti face o lista de avantaje si dezavantaje pentru fiecare comunitate sau poti clasifica fiecare apartament pe un sistem de puncte pentru a lua decizia finala.

Astorium My Home vine in sprijinul tau cu complex rezidential Pallady, cu urmatoarele beneficii:

Cartier privat securizat cu 3 imobile, 458 apartamente, 5.350 m² de spatii verzi, locuri de joaca, pista pentru biciclete, spatii comerciale.

– La DOAR 8 minute DE METROU Nicolae Teclu
– Statie de autobuz Policolor – 9 minute
– Benzinarie Socar – 10 minute
– Ikea – 15 minute
– Decathlon – 15 minute
– Kika – 15 minute
– Jumbo – 15 minute
– Auchan – 15 minute
– Metro – 15 minute
– Banca – 10 minute

Lasa un comentariu