Amenajarea unui apartament cu 2 camere poate fi foarte dificilă. În general, amenajarea mobilierului este o artă: este una dintre cele mai importante părți ale designului interior.
Asta nu înseamnă că trebuie să fii un profesionist pentru a o face bine. Cu puțină viziune și dorința de a experimenta, te poți descurca destul de bine pe cont propriu și te poți distra pe parcurs.
Una dintre camerele cele mai dificile camere de amenajat este dormitorul, mai ales dacă este mic. Din fericire, avem câteva sfaturi și trucuri simple despre cum să aranjezi mobilierul pentru dormitor.

Cum să amenajezi dormitorul

1. Folosește doar mobilierul necesar

Există o mulțime de lucruri pe care le-ai putea avea în dormitor, dar ar trebui să începi cu exact ceea ce trebuie să ai.
Acest lucru este important în special în apartamentele mici, când nu există mult spațiu suplimentar – utilizarea mai puținor piese va face camera să arate și să se simtă mult mai spațioasă. Dacă camera ta este foarte mică, folosește dulapuri și rafturi mai înalte pentru a obține mai mult spațiu de stocare.

2. Gândește-te la ceea ce vei face

Cel mai bun mod de a avea doar ceea ce ai nevoie în dormitor este să te gândești la ceea ce vei face. Dacă ai o idee bună despre ceea ce îți dorești și trebuie să faci în dormitor, poți proiecta în jurul acestuia.

Dacă te uiți la televizor în pat, găsește un aspect care funcționează bine pentru asta.

3. Desenează-l

Este mai ușor să schițezi diferite aranjamente de mobilier decât să muți mobilierul prin cameră. Te va scuti de multe greșeli.
Măsoară cel puțin cele mai mari articole ale tale (pat, dulap, rafturi etc.), precum și dimensiunile camerei tale, apoi schițează câteva opțiuni diferite. Dacă nu prea ești artist, poți consulta unul.

4. Începe cu patul

La un moment dat, trebuie să muți lucrurile prin camera și nu în jurul desenului tău. Deoarece patul este cea mai importantă parte a dormitorului, găsește-i un loc mai întâi. În general, trebuie să îl pui pe peretele opus ușii sau pe cel mai mare perete, dar alegerea ta poate varia.
Într-un dormitor mic, s-ar putea să nu funcționeze aceste idei. Găsește un loc pentru patul tău. De asemenea, în timp ce plasarea patului sub ferestre este absolut OK din perspectiva designului, s-ar putea să te tragă curentul pe timp de aer.

Nu îți fie teamă să experimentezi

Există o mulțime de recomandări despre cum să aranjezi mobilierul pentru dormitor, inclusiv unele enumerate în acest articol. Nu există o modalitate corectă sau greșită de a face acest lucru.

Găsește doar ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine și spațiul tău.

Dacă dorești, încearcă să experimentezi diferite amenajări în timpul primelor săptămâni de viață în noul tău apartament. Este mai ușor atunci când ai mai puține lucruri de mutat.

Dacă încă te uiți după apartamente cu 2 camere, noi îți sărim în ajutor. Venim în sprijinul tău cu mai multe variante, în zona Pallady, Titan:

Lasa un comentariu