Multi oameni aleg intre o casa sau un apartament, in timp ce altii prefera sa profite de un complex rezidential securizat. Fiecare stil de viata are avantajele lui, dar credem ca exista niste principii care devin din ce in ce mai des intalnite indiferent de preferinte si personalitate, asa ca sunt lucruri naturale fara de care nu ne-am putea desfasura activitatile. Unele dintre acestea sunt:

# 1 Siguranta pe primul loc

Siguranta este numarul unu in comunitatile rezidentiale care au supraveghere video 24/7. In plus, este intotdeauna bine sa ai vecini in apropiere care ar putea prinde orice evenimente neobisnuite.

Un complex inchis ofera protectie deoarece totul este securizat si doar chiriasii pot accesa anumite zone.

#2 Beneficii

Parcare interioara, de obicei subterana, loc de joaca pentru copii, centru sportiv, gradini si spatii verzi. Adultii isi pot alege propriile activitati recreative, iar copiii se pot dezvolta sub toate aspectele. Pentru o experienta de viata buna, in loc sa calatoriti pentru aceeasi activitate in diferite parti ale orasului de cele mai multe ori un complex ofera aceste facilitati sau este bine pozitionat pentru a fi aproape de spatii verzi, banci, magazine sau sali de sport.

# 3 Oameni si comunitate

Cel mai simplu mod de a dezvolta relatii pentru cei care locuiesc intr-un complex rezidential. Copiii isi vor intalni rapid colegii de joaca iar plimbarea cainelui seara va deveni o modalitate de comunicare cu cei care fac la fel. De asemenea, este indicat sa comunicati si chiar sa faceti schimb de numere de telefon pentru a va contacta in caz de urgenta sau ajutor.

Este bine sa participati la intalnirile comunitatii pentru a va tine la curent cu noutati sau anunturi. In acelasi timp, puteti crea grupuri comune pe retelele sociale pentru a va tine mereu informat. Pot aparea posibile prietenii!

# 4 Beneficii suplimentare

Frumusetea acestor complexuri este ca sunt extrem de sigure si convenabile, mai degraba decat extravagante. La un ansamblu rezidential gasesti atat de multe facilitati, cum ar fi un parc sau loc de joaca, o piscina, o sala de sport, o camera comunitara etc. In caz contrar, daca detii o locuinta independenta, trebuie sa cauti aceste facilitati si sunt, desigur, greu de gasit in apropiere.
Cu atat de multe avantaje la indemana, un complex rezidential a devenit mai mult decat o casa pentru familii tinere, ci o comunitate privata si sigura. Alegerea unei locuinte este cel mai adesea strans legata de personalitatea ta, asa ca iti recomandam sa studiezi un complex rezidential pentru a vedea cat de bine se potriveste si cate beneficii poti obtine.

Noi iti oferim complex rezidential Pallady, aproape de metrou si cu vecini linistiti. Esti foarte aproape de metrou si ai foarte multe magazine in jurul complexului. Pe langa asta, gasesti si Parcul Teilor, precum si Bazinul Titan, unde poti merge la sala sau la inot. De asemenea, sunt si scoli in Pallady unde iti pot duce copilul si nu trebuie sa mergi zeci de minute in sir pentru o scoala cat de cat decenta.

Lasa un comentariu