Cand vine vorba despre apartamente noi, foarte multe persoane au o parere, mai buna sau mai putin buna. In jurul ansamblurilor rezidentiale s-au tesut multe mituri care ii indeparteaza pe potentialii locatari. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cele mai intalnite mituri despre apartamentele noi.

Locatii nu tocmai bune

Primul mit se refera la locatia ansamblurilor rezidentiale noi. Este adevarat ca in momentul in care s-au construit primele ansambluri noi, acestea erau situate in nordul Capitalei si stim cu totii ca traficul nu este prea prietenos, ceea ce mareste considerabil timpul petrecut pe drum. Astazi, sunt construite numeroase ansambluri rezidentiale in zonele limitrofe ale Bucurestiului, astfel ca poti alege locatia ce ti se potriveste cel mai bine.

Preturi extrem de mari

Pretul foarte mare este un alt mit des intalnit. De cele mai multe ori, oamenii care spun ca pretul unui apartament nou este mare, nu iau in calcul renovarea unuia vechi. Foarte rar se intampla ca un apartament vechi sa fie atat de bine intretinut incat sa nu fie nevoie de renovari. Astfel, avand in vedere preturile din ultimii ani, renovarea unui apartament vechi poate ajunge chiar si la un sfert din valoarea acestuia, iar pretul final va fi cat al unui apartament nou. De ce sa te chinui cu renovarea si sa iti dai seama pe parcurs ca nu este tocmai ce ti-ai dorit, cand poti cumpara un apartament nou, gata finisat?

Nesigure din punct de vedere al structurii

Acesta este cu siguranta mitul care poate conteaza cel mai mult cand vine vorba despre cumpararea unui apartament. Acest mit este alimentat in special de oamenii trecuti de prima tinerete, care considera ca doar blocurile construite inainte de 1989 sunt sigure, deoarece au trecut testul cutremurelor. Nu putem compara blocurile construite in urma cu 50 de ani sau chiar mai mult cu blocurile din prezent. Materialele si tehnologia au evoluat enorm si evolueaza de la an la an, astfel ca se construiesc blocuri sigure, care vor rezista la cutremure puternice.

Finisaje ieftine

Un alt mit este faptul ca pentru apartamentele noi se folosesc finisaje ieftine, astfel incat profitul sa fie cat mai mare. Nu este deloc adevarat, din contra! Se folosesc cele mai bune materiale cand vine vorba despre finisaje si nu numai si chiar li se ofera proprietarilor sansa de a alege finisajele. De ce par mai ieftine? Pentru ca uneori se obtin discounturi, avand in vedere ca se cumpara cantitati foarte mari si astfel, pretul final va fi mai mic.

Intretinere costisitoare

Ultimul mit este cel legat de intretinere. Multe persoane au impresia ca intretinerea ca fi chiar si de 3-4 ori mai mare decat la un bloc vechi, insa nu este deloc adevarat. Din contra, intretinerea va fi mai mica, avand in vedere ca blocurile sunt izolate extrem de bine, neexistand pierderi de caldura. In plus, la Astorium My Home se foloseste incalzirea in pardoseala, ceea ce diminueaza factura cu pana la 30%. Indiferent ca alegi garsoniere sau apartamente 3 camere Pallady, vei observa ca factura este prietenoasa cu bugetul tau.

Acestea au fost doar cateva mituri combatute, iar daca vrei sa te convingi, te asteptam cat mai curand la o vizionare

Lasa un comentariu