Bucurestiul a fost si inca este pentru multe persoane locul in care isi pot indeplini visurile, locul in care munca isi poate gasi aprecierea la adevarata valoare. De aceea, anual, mii de studenti vin in Bucuresti si dintre acestia, foarte multi se stabilesc in Capitala. Astfel, Bucurestiul se dezvolta de la an la an. Din cauza faptului ca in interiorul orasului terenurile sunt destul de scumpe, cea mai mare parte a dezvoltarii orasului se intampla in zona de periferie. Astfel, acum exista orase sau comune ,,satelit” aproape lipite de Bucuresti, iar locuitorii acestora nici macar nu mai pot spune ca fac naveta, deoarece ajung extrem de rapid in centrul orasului. Astfel, se poate imbina traiul linistit din afara orasului cu avantajele oferite de Capitala.

Totusi, daca nu iti doresti sa locuiesti in afara Bucurestiului, dar ai vrea sa te bucuri de liniste si de confort, trebuie sa stii ca nu va fi nevoie sa faci vreun sacrificiu financiar. Din fericire, exista o zona a Capitalei in plina dezvoltare, care iti va placea cu siguranta. Este vorba despre cartier rezidential Pallady, situat aproape de iesirea spre Autostrada Soarelui. Acest cartier este situat intr-o zona foarte linistita si putem spune ca ofera numeroase beneficii. La doar cateva sute de metri distanta se afla numeroase centre comerciale, printre care si IKEA Pallady, Auchan, Lidl, Kaufland, Jumbo, Dedeman si multe altele.

Este important sa mentionam ca daca alegi sa te muti aici, nu vei depinde de masina personala. Complexul rezidential Astorium My Home este situat la doar cateva minute de mers pe jos (maxim 5) de statia de metrou Nicolae Teclu, iar in imediat apropiere se gasesc si statii de tramvai si autobuz. Stim ca acesta un punct important pentru persoanele care au un stil de viata activ sau pentru cele care nu doresc sa mearga cu masina pana la locul de munca. De asemenea, pentru persoanele care au copii, este un mare avantaj, deoarece nu vor face naveta pana la scoala.

Preturi excelente pentru apartamente in Astorium My Home

In cazul in care te gandesti ca preturile sunt foarte ridicate, deoarece vorbim despre Bucuresti, trebuie sa stii ca la Astorium My Home te poti bucura de confort, liniste, de blocuri excelente din toate punctele de vedere si de preturi corecte. Poti achizitiona o garsoniera, un apartament cu 2,3,4 camere sau un penthouse, in functie de bugetul, de preferintele si de nevoile tale. Spre exemplu, un apartament de 3 camere, cu o suprafata totala de 89.52 mp costa 108.847 € fara TVA. Comparand preturile cu alte apartamente din Bucuresti si chiar si din imprejurimi si tinand cont si de toate avantajele complexului Astorium My Home, iti vei da seama ca este cea mai buna alegere pe care o poti lua.

Te asteptam cat mai curand la o vizionare pentru a te convinge ca este locul perfect unde sa te muti. Vei observa ca zona este deosebita, ca toate beneficiile prezentate sunt reale si cu siguranta vei dori sa te stabilesti aici!

Lasa un comentariu