Esti in cautarea unei locuinte, insa nu te-ai hotarat daca sa alegi o casa ori un apartament? In primul rand, trebuie sa stii ca nu esti singura persoana nehotarata. Ai multe aspecte de luat in calcul, iar pentru a-ti veni in ajutor, in continuare iti vom prezenta cateva dintre aceste criterii. Vom compara un apartament cu patru camere de la Astorium My Home cu o casa.

Timpul petrecut pe drum

De cele mai multe ori, este destul de dificil sa gasesti o casa ori un apartament pe placul tau in oras. In cazul in care gasesti o locuinta care iti place, probabil pretul nu va fi cel la care te astepti si bugetul iti va fi depasit. Cu toate acestea, iti recomandam sa iei in considerare apartamente 4 camere Pallady de la Astorium My Home. Astfel, nu va trebui sa faci vreun compromis cand vine vorba despre spatiu si nici in legatura cu timpul petrecut pe drum. De ce sa faci naveta si sa pierzi cateva ore zilnic cand poti locui in Bucuresti si te poti bucura de confortul oferit de un apartament cu 4 camere?

Pretul

Unul dintre criteriile care cantareste cel mai mult in alegerea locuintei este si pretul. Astfel, probabil vei crede ca o casa in afara orasului este mai ieftina decat un apartament cu patru camere in Bucuresti. Adevarul este ca la Astorium My Home, pretul unui apartament concureaza cu pretul unei case. Astfel, suntem siguri ca ofertele de apartamente de la Astorium My Home iti vor atrage atentia si vei dori sa vizionezi unul si de ce nu, sa consideri ca va fi ,,acasa”.

Compartimentarea

Chiar daca o casa poate avea o suprafata mai mare, uneori compartimentarea nu este ideala. Daca nu o poti construi tu, alegand exact cum vrei sa fie pozitionata fiecare camera si cum sa folosesti spatiile ramase, s-ar putea sa nu iti placa in totalitate. De aceea, cel mai bine ar fi sa alegi un apartament cu 4 camere de la Astorium My Home. Aici, fiecare coltisor este utilizat in favoarea ta si te vei bucura de un apartament compartimentat exact cum trebuie, care sa iti ofere intimitate si posibilitatea de a-l utiliza la adevarata capacitate.

Cheltuielile de intretinere

Cheltuielile de intretinere nu sunt deloc ieftine cand vorbim despre case. Daca nu este bine izolata si daca este situata intr-un loc in care temperatura este mai scazuta de obicei, s-ar putea ca iarna sa ai facturi destul de mari. Sa nu mai vorbim si despre celelalte cheltuieli ce se aduna: apa pentru udatul gradinii, tot felul de scule si ustensile pentru intretinerea gradinii si asa mai departe. Pentru un apartament, cheltuielile de intretinere sunt mult mai mici.

Timpul necesar intretinerii

Nu in ultimul rand, sa vorbim si despre timpul necesar intretinerii. O casa iti va solicita atentia destul de mult, mai ales daca alegi si o gradina mare. Trebuie sa maturi curtea, chiar daca nu zilnic, dar la cateva zile, sa tunzi iarba, sa ai grija de flori si de plantele din gradina si asa mai departe. Cine sta la curte stie ca mereu se gaseste cate ceva de facut. Asa ca daca nu dispui de prea mult timp liber, cel mai bine ar fi sa alegi un apartament.

Acestea sunt criteriile care cantaresc cel mai mult in alegerea unei locuinte. In cazul in care iti doresti un apartament, te asteptam la o vizionare la Astorium My Home!

Lasa un comentariu