Tot mai multe persoane isi doresc o locuinta aflata intr-o zona linistita, dar in acelasi timp vor si facilitatile oferite de marile orase. La prima vedere, ai putea spune ca aceste doua aspecte se contrazic, deoarece zgomotul si aglomeratia sunt specifice oraselor din Romania. Daca ne referim la Bucuresti, lucrurile se complica si mai mult. Probabil stii si tu cat de aglomerata a devenit Capitala in ultimii ani, iar daca locuiesti de ceva timp aici, ai avut ocazia de a observa cum nici macar noptile nu mai sunt linistite, pe unele artere fiind trafic la fel ca ziua. Acest lucru poate fi destul de deranjant, mai ales daca nu iti place agitatia si aglomeratia. Totusi, nici gandul de a te muta in afara Bucurestiului nu iti surade, mai ales ca ai pierde destul de mult timp pe drum, facand naveta pana la serviciu si inapoi. In cazul acesta, ce poti face? 

Din fericire, te poti indrepta spre cartierele rezidentiale aflate aproape de periferia Capitalei, iar despre un astfel de cartier este si Titanul Nou, mai exact cartier rezidential Pallady. Acest cartier se afla in sectorul 3, in zona de Est a Capitalei, iar numele provine de la bulevardul Theodor Pallady care se afla in imediata apropiere. Prima impresie cand vizitezi cartierul va fi una placuta: cu toate ca este in cartier in plina dezvoltare si desi se lucreaza in ritm intens, zgomotul nu este nici macar pe sfert fata de zgomotul de pe o artera aglomerata din Capitala. 

Bineinteles ca linistea nu este singurul aspect pozitiv al cartierului. Te vei bucura si de aer curat, deoarece asa cum iti spuneam, cartierul se afla destul de aproape de iesirea spre Autostrada Soarelui. Vei vedea in fiecare dimineata un rasarit superb, iar seara, daca esti acasa, vei avea parte de cele mai frumoase apusuri, de care nu te vei satura niciodata. 

Alegand un apartament in Astorium My Home, nu vei duce grija de nimic, deoarece vei avea la indemana magazine, spatii verzi si spatii de relaxare. De asemenea, in imediata vecinatate se afla cateva hipermarketuri: Auchan, Metro, Kaufland, Lidl, Penny, dar si Ikea si alte magazine precum Jumbo, Jysk, Dedeman si altele. Practic, orice ai avea nevoie, este cateva minute de mers pe jos. In apropiere se afla si statii STB, dar si de metrou, la care se ajunge in cateva minute de mers pe jos lejer, asa ca nu ai nevoie sa te bazezi pe masina. 

Asadar, ai toate motivele sa alegi un apartament in Astorium My Home si sa te bucuri de facilitatile oferite. Datorita faptului ca este un proiect destul de nou, vei avea ocazia sa te muti in acelasi timp cu alte persoane si astfel puteti lega prietenii pe viata, deoarece veti fi vecini inca din primele zile. 

Daca iti doresti si tu sa te bucuri de avantajele oferite de Astorium My Home, te asteptam la o vizionare. De asemenea, pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi! 

Lasa un comentariu