Apartamentele cu trei camere sunt unice si, de obicei, mai greu de gasit decat apartamentele cu o camera sau doua. In ciuda raritatii, apartamentele cu trei camere pot fi spatii optime de locuit pentru cupluri, familii si tineri.

Multe familii care aleg sa inchirieze in loc sa cumpere vor opta pentru un apartament cu trei camere pentru a avea mai mult spatiu pentru copii sau animale de companie. Daca ai colegi de camera, un apartament cu trei camere poate fi o optiune extrem de accesibila, motiv pentru care este atat de popular in randul studentilor si tinerilor adulti.

Iata cateva beneficii suplimentare ale achizitionarii unui apartament cu trei camere:

Spatiu optim de locuit

Desi nu exista chiar atat de multe complexuri care ofera apartamente cu patru camere, cele cu trei camere sunt uneori cele mai mari pe care le poti gasi. Adesea, dormitoarele suplimentare sunt folosite fie pentru copiii tai sau pentru oaspetii tai. Este intotdeauna placut sa le oferi oamenilor propriul lor spatiu. Dar doar pentru ca este desemnat ca dormitor, asta nu inseamna ca trebuie sa-l folosesti ca unul. Dormitoarele suplimentare iti pot oferi spatiu pentru a crea un birou acasa, o camera de artizanat sau o camera de depozitare pentru bunurile tale de care nu ai nevoie zilnic.

Camere spatioase

Apartamentele cu trei camere au o suprafata mai mare decat cele cu una sau doua camere si nu doar pentru ca sunt mai multe dormitoare. Spatiul de locuit comun este de obicei mai mare, deoarece gazduieste corpuri suplimentare pe care le regasesti in apartament.

Acest lucru iti va permite cel mai probabil sa pastrezi mobilierul pe care il ai deja si poate chiar iti va oferi spatiu pentru a adauga cateva piese noi. In loc sa fii nevoit sa depozitezi sau sa vinzi mobila si obiectele personale, vei avea spatiu pentru a tine totul la indemana.

Un loc pentru animalele de companie

Daca detii un animal de companie, atunci un apartament cu trei camere este o optiune excelenta. Vor avea mai mult spatiu sa se relaxeze si sa exploreze, iar tu te vei simti mult mai putin inghesuit cu ei inauntru daca au un loc unde sa se joace si sa alerge. De asemenea, vei avea mai mult spatiu pentru pat, lada sau orice alte accesorii cu care vin la pachet.

Deci, indiferent daca ai o familie, un cuplu sau un adult tanar, apartamentele cu trei dormitoare ofera mai mult spatiu pentru activitati, petreceri, intalniri si propriile lucruri. Daca esti in cautarea oricaror dintre aceste lucruri, un apartament cu trei camere ar trebuie sa fie chiar pe placul tau.

Noi iti putem oferi apartamente 3 camere Pallady. Este o zona apropiata de metrou, cu toate magazinele de care ai nevoie. La o distanta foarte mica, poti gasi unele dintre cele mai mari si mai importante centre comerciale de la nivelul Bucurestiului: IKEA, Auchan, Decathlon, JUMBO, XXXLutz.

Nu mai astepta si suna-ne acum pentru a viziona unul dintre apartamentele noastre cu 3 camere. De asemenea, avem la vanzare si alte tipuri de apartamente.

Lasa un comentariu