Daca locuiesti in chirie sau cu parintii si iti doresti sa ai o casa doar a ta, primul aspect caruia trebuie sa ii acorzi atentie este tipul locuintei pe care il doresti. Persoanele tinere sau cuplurile care nu au momentan copii si nici nu planuiesc in viitorul apropiat, se orienteaza de obicei spre locuintele mai mici, asa cum sunt garsonierele sau apartamentele cu doua camere. In functie de necesitatile tale, vei alege tipul de apartamente ce ti se potriveste cel mai bine.

Spre exemplu, daca petreci foarte mult timp departe de casa, deoarece esti mai mereu plecat si daca intentionezi ca pe viitor sa iti cumperi o casa la curte sau un apartament mult mai spatios, de 4 camere, atunci ar fi bine ca prima locuinta pe care o alegi sa fie o garsoniera. Este usor de intretinut, deoarece nu vei avea un spatiu foarte mare pe care sa il cureti, nu vei avea facturi prea mari si il vei putea aranja ca un spatiu cozy, in care sa te simti excelent de fiecare data.

In cazul in care lucrezi de acasa ori iti place sa petreci timp in compania prietenilor, organizand seri de film sau mici petreceri, atunci alege cu incredere un apartament cu doua camere. Acesta este excelent pentru a-ti organiza spatiul dupa bunul plac si pentru a delimita spatiul de relaxare si de dormit de cel in care te distrezi sau lucrezi.

In cazul cuplurilor, alegerea tine nu doar de buget, ci si de modul in care se cei doi parteneri se inteleg. Astfel, in cazul in care fiecare are nevoie de spatiul personal, mai ales pentru lucru, solutia perfecta este un apartament cu doua camere. In functie de buget, se poate alege un apartament mai mic sau unul cu adevarat spatios, cu terasa, care sa ofere tot ceea ce are nevoie un cuplu pentru a convietui perfect.

Contrar asteptarilor, garsonierele moderne nu mai sunt ,,cutii de chibrit”. Probabil stii si tu garsonierele din blocurile vechi, ce au suprafete extrem de mici, uneori sub 30 mp cu totul, insa garsonierele din ansamblurile rezidentiale moderne sunt extrem de spatioase. Unele concureaza cu apartamente de doua sau trei camere din blocuri vechi. Astfel, pot fi amenajate astfel incat sa locuiasca un cuplu in cele mai bune conditii, chiar si cu spatii dedicate hobby-urilor sau lucrului.

La Astorium My Home vei gasi numeroase optiuni de garsoniere si apartamente doua camere Pallady, la preturi excelente. Spre exemplu, o garsoniera de 43.12 mp costa 53.900 euro (fara TVA). In ceea ce priveste apartamentele cu doua camere, ai numeroase optiuni. Poti alege un apartament de 70.05 mp la 83.700 euro (fara TVA) sau daca vrei si mai mult spatiu, te poti orienta spre un apartament de 113.08 mp la 105.795 euro (fara TVA). Acestea au fost doar cateva exemple. Cel mai bine este sa intri pe site-ul Astorium si sa programezi o vizionare pentru locuintele care te intereseaza.

Lasa un comentariu