In ultimii 10 ani, atat Capitala, dar si zonele invecinate s-au dezvoltat foarte mult. S-au construit numeroase ansambluri rezidentiale la periferie, iar oamenii au descoperit avantajele de a imbina avantajele orasului cu o zona mai linistita. Multi chiar au reusit sa se mute in zonele unde lucreaza si astfel nu mai pierd ore bune in fiecare zi cu transportul, indiferent daca alegeau transport in comun sau naveta.

Una dintre aceste zone, putem spune chiar cea mai noua este si zona Pallady. Inainte, aici era un teren ce oferea o priveliste dezolanta, insa care a fost transformat rapid in una dintre cele mai dorite si populare zone din Capitala. Sectorul 3 este cel mai mare din Bucuresti, nu doar ca suprafata, dar si din punct de vedere al numarului de locuitori, iar zona Pallady este preferata tuturor celor care se muta in Bucuresti sau locuitorilor care vor sa schimbe un apartament vechi cu un noul.

In zona Pallady, inca se construiesc atat blocuri, dar si case, asa ca ai de unde alege locuinta preferata. Unul dintre avantaje este faptul ca foarte multi dintre oamenii care se muta aici sunt tineri, iar astfel se pot crea prietenii pe viata intre vecini. Spre deosebire de blocurile unde deja oamenii locuiesc de foarte multi ani, aici se intampla des ca mare parte dintre vecini sa se mute cam in acelasi timp, deoarece foarte multe dintre apartamente sunt cumparate inainte de a fi gata pentru a-si primi noii locatari.

Daca alegi Astorium My Home, complex rezidential Pallady, vei avea numeroase avantaje. In primul rand, te vei bucura de apartamente la preturi excelente. Astfel, nu va mai trebui sa faci vreun compromis cand vine vorba despre locatie: ia-ti gandul de la naveta in fiecare zi. Poti sa stai in Bucuresti si sa ai un apartament la aproximativ acelasi pret pe care l-ai plati pentru unul in afara Capitalei.

Conteaza foarte mult sa poti sa economisesti timp pretios in fiecare zi, pe care sa il petreci alaturi de cei dragi sau pentru dezvoltarea ta, iar alegand un apartament de la Astorium My Home, te poti bucura de acest lucru. Trebuie sa mentionam si localizarea in apropierea unor centre comerciale importante. Acest lucru este legat tot de economisirea timpului, deoarece poti merge la cumparaturi oricand doresti, chiar si pe jos daca vrei sa faci putina miscare, avand in vedere ca in maxim 15-20 minute poti ajunge la Ikea, Auchan, Dedeman, Kaufland, Jumbo si multe altele.

Pentru ca am mentionat mersul pe jos, Astorium My Home iti ofera sansa de a nu depinde de masina personala. Astfel, la 10-15 minute de mers pe jos, vei ajunge la metrou (statia 1 decembrie 1918), la statii de tramvai sau de autobuz. In zona sunt si numeroase gradinite si crese, private sau de stat, la fel si scoli generale, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji daca ai copii.

Asadar, zona Pallady si Astorium My Home reprezinta casa la care ai visat intotdeauna! Ce mai astepti?

 

Lasa un comentariu